datateknik.se – Allt om IT och datorer

Satsa på helhetslösning för marknadsföring och design

Du driver ett företag inom data och IT. Du vet att en bild talar mer än tusen ord och att du måste marknadsföra företag för att verkligen lyckats. Eller så har du problem med att få kunder och just börjat inse vikten av marknadsföring. Då är det smart att satsa på en helhetslösning med både hemsida, design, mallar för snygga presentationer och marknadsföring.

Anlita Klingit för helhetslösning

Istället för att du anlitar olika företag eller lägger massa tid på expertområden som bara kostar dig tid, så låter du Klingit sköta allt. De kan både skapa din hemsida, marknadsföra ditt företag och hjälpa dig med presentationer och snygga illustrationer. Som företagare behöver du ofta olika slags designer för olika projekt och ändamål. Något de flesta företag inser är att lyckad marknadsföring tar tid. Faktiskt jättemycket tid. All design som du använder, från en användarvänlig hemsida till en bra presentation för en viktig kund är en del av din marknadsföring. Viktigt för att du ska kunna sälja in dina lösningar och produkter. Genom att låta ett företag sköta allt kommer du spara tid och pengar. Klingit har högt kundbetyg och låter dig testa deras tjänster i 15 dagar helt gratis. Du har alltså ingenting att förlora. Gå in på Klingit och prova deras tjänst gratis för att ta första steget för effektiv marknadsföring.

Marknadsföra data och IT

Det är vanligt att företagare som erbjuder tjänster inom data och IT är mer intresserade av sina produkter än marknadsföring. Få utveckla bra produkter och tjänster. Lösa problem och samtidigt får roliga och intellektuellt stimulerande utmaningar. Problemet är konkurrensen är stor inom branschen. Vissa produkter konkurrerar rent av med giganter som Google och Microsoft. Och de är stora just för att de verkligen förstår hur man tar över en marknad med en efterfrågad produkt och mycket marknadsföring. Tekniska lösningar räcker inte. Inte ens bra kundtjänst och att du talar svenska. Presumtiva kunder måste veta om att du finns. Att ditt företag kan leverera något som är bättre än konkurrenternas.

Du måste både vara aktiv på sociala medier och ha en riktigt bra hemsida. Din sajt ska vara lättanvänd och omgående kommunicera vad du har att erbjuda kunderna. De ska inte behöva scrolla en millimeter. Inte heller ska de behöva fråga sig vad dina produkter och tjänster gör. Här kommer genomtänka illustrationer in. En bild säger mer än tusen ord: genom att förklara för Klingit hur din produkt eller tjänst fungerar kan deras illustratörer skapa bilder som förklarar allt som besökaren behöver veta. Inga svåra tekniska ord eller lång text som gör att besökaren klickar sig vidare. Du är expert på data, IT eller att skapa appar. De är expert på att kommunicera och hjälper dig att både få fler kunder och att behålla de kunder som du redan har.

Du kanske också gillar