datateknik.se – Allt om IT och datorer

Ny utrustning utan rätt kapital

Har du behov av att uppdatera dator och tillbehör eller ett nytt IT-system, men inte sitter på tillräckligt med kapital? Då är det här en artikel för dig. Det finns nämligen smarta knep som kan göra det möjligt att investera i modern utrustning trots att sparpengarna inte räcker till.

Utnyttja blancolån

Om du har någon form av regelbunden inkomst och inte har för mycket skulder med i bagaget är ett blancolån något du bör titta närmare på. Det är en form av privatlån som du kan få igenom utan att du behöver bevisa något ändamål med lånet. Är du osäker på vilken typ av dator, CRM-system eller annat du behöver passar alltså upplägget bra.

Beroende på vem långivaren är kan du ta blancolån från 10 000 kronor upp till flera hundra tusen kronor. Du får räkna med en högre ränta än exempelvis billån, men å andra sidan kan du få en fördelaktig återbetalningsplan.

Med hjälp av ett blancolån kan du investera i en modern och fullt utrustad dator eller något annat du har behov av. För dig som driver egen firma hemifrån är det här ett bra alternativ om du inte får igenom ett företagslån. Det kan dessutom vara aktuellt för dig som är en seriös ”gamer” och vill avancera ditt spelande med ny utrustning.

Olika datortyper

Du kanske också gillar