datateknik.se – Allt om IT och datorer

Lönsamt att outsourca företagets IT-lösningar

Rätt man på rätt plats, och dessutom sparar företaget kostnader. Istället för att starta en egen IT-avdelning eller anställa IT-personal kan man köpa de tjänster man behöver, vilket blir mycket effektivt. Du kan få de allra bästa lösningarna med den vassaste kompetensen, men frågan är – vilken leverantör av IT ska man välja?

IT outsourcing

Det är en djungel av företag som erbjuder tjänster inom IT, ibland fullservice så att man kan outsourca all IT till dem. Frågan är bara vilket företag man ska välja. Ett av de allra bästa är Nordlo som är specialister på IT outsourcing och kringtjänster till detta. En av Nordlos mest attraktiva tjänster är Förflyttningsresan – ”från nuläge till önskat läge”, vilket innebär företagsutveckling med siktet inställt på dit man vill nå. Nordlos metod består av rätt, fokuserat IT-stöd för att lotsa företagskunden in i framtiden och göra det mer konkurrenskraftigt.

Cybersäkerhet – mycket viktigt idag

Det kommer fler och fler avancerade säkerhetshot och företagets IT-omgivning och interna miljö behöver möta högre säkerhetskrav i takt med att ny teknik utvecklas. Nordlo och Radar Group har sammanställt ett dokument över det som händer på IT-säkerhetsområdet och hur framtiden kan komma att se ut. Rapporten ska hjälpa företagskundernas IT-ansvariga att hantera och ta sig an nya utmaningar, den kan laddas ner från Nordlos sajt. Sajten är överhuvudtaget mycket smakfullt upplagd och det finns mycket kompetens hos Nordlo.

Upprätta förebyggande skydd

Genom IT outsourcing kan tjänsterna landa bekvämt hos Nordlo och Nordlo kan upprätta ett skydd mot, och förebygga, säkerhetshot och IT-attacker. Detta sker i flera steg där också en säkerhetsanalys utförs samt också medarbetarutbildningar. Nordlo arbetar aktivt med spamskydd, virusskydd, brandväggar och mycket mera, som avancerade MSSP-tjänster. Om företagskunden behöver säkra anslutningar utanför kontorsmiljön kan Nordlo ordna detta.

Proaktivt med bred kunskap

Gå igenom företagets totala behov, men notera också de specifika tjänster och produkter som du har behov av att sälja eller cirkulera. Nordlo har en mycket proaktiv kundsupport, vilket placerar dem i topp bland de allra bästa leverantörerna av tjänster inom IT outsourcing. Det extra fina med Nordlo är att de kan tillhandahålla en komplett arbetssituation och säkra att användarna har det de behöver. oavsett om de arbetar från företagskontoret eller hemifrån på distans. Du kan också få support med både onboarding och offboarding av medarbetare.

Lokala nätverk

Nordlo kan ansvara för era lokala nätverk som LAN och wifi och se till att uppkopplingen alltid är säker. Du kan få hjälp med förvaltningen och dokumenthanteringen och med att ta hand om dina konferenslokalslösningar. Här kan du lugnt lämna ansvaret för tekniken till Nordlo, du kommer att få det senaste och mest effektiva för att exempelvis visa presentationer för dina kunder.

Sök din digitala harmoni

Digital harmoni betyder att företagets arbete blir enklare. Att outsourca helhetsansvaret för IT och digitalisering gör att den leverantör du anlitar kan få en helhetsbild. Detta betyder att hela företagets IT samspelar effektivt. Nordlo arbetar aktivt med hållbara lösningar och väldigt nära sina kunder, vilket är bra för dig som kund. Ju bättre din leverantör känner dig desto mer skräddarsydda blir lösningarna.

Du kanske också gillar